Menu

Beyaz Masa Ekipleri Engelli Vatandaşlarla Omuz Omuza

Yazdır / Tarih: 2023-05-09

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa Ekipleri Büyük Aile çalışması bağlamında engelli vatandaşlar ve ailelerini ziyaret etti. Birçok gruptan oluşan Beyaz Masa ekipleri ziyaret esnasında Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selam ve iyi niyet dileklerini iletti.

Orhangazi Belediyesi ara vermeden şehrin değerleri ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Beyaz Masa ekipleri bu çerçevede hemşehri ziyaretlerini hızlandırdı. Geçtiğimiz aylarda Büyük Aile düşüncesiyle yoğunlaştırılan ziyaretler Pazartesi günü engelli vatandaşlar ve aileleri nezlinde gerçekleştirildi. Beyaz Masa ekipleri tarafından evlerinde ziyaret edilen vatandaşlara Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selamları iletilerek talep ve önerileri dinlendi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada“ Biz bütün Orhangazi’yi Büyük Aile düşüncemiz çerçevesinde ulaşılamadık bir vatandaş bırakmadan adım adım geziyoruz.” Diyerek sözlerine “ ara vermeden devam ettirdiğimiz hemşehri ziyaretlerimizi geçtiğimiz pazartesi günü engelli vatandaşlarımız ve aileleri nezlinde gerçekleştirdik. Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa ekiplerimizle Engelli Vatandaşlarımız ve aileleriyle sohbet ederek fikir alışverişinde bulunduk.” Şeklinde sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ Orhangazi bizim sevdamızdır. Orhangazi’miz için çalışmak ibadetimizdir. İnşallah ziyaretlerinizi ilerleyen günlerde de arttırarak sürdüreceğiz.” Cümleleriyle son verdi

Diğer Haberler