Menu

Beyaz Masa Ekipleri Hastaları Hastanede Ziyaret Ederek Çiçek Sundu

Yazdır / Tarih: 2023-05-18

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa Ekipleri Büyük Aile çalışması kapsamında Orhangazi Devlet Hastanesinde yatarak tedavi olan hastaları ziyaret etti. Beyaz Masa ekipleri ziyaret sırasında tedavi gören vatandaşlara Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selam ve iyi niyet dileklerini ileterek çiçek sundu. Ziyarette Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın eşi Kıymet Aydın da bulundu.

Orhangazi Belediyesi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Beyaz Masa ekipleri bu çerçevede Orhangazi Devlet Hastanesinde yatarak tedavi olan hastalara ziyaret gerçekleştirdi. Geçtiğimiz aylarda Büyük Aile düşüncesiyle İlçe genelinde yoğunlaştırılan vatandaşlarla bir arada olma çalışmaları yatarak tedavi olan hastalarla sürdürüldü.  Beyaz Masa ekipleri tarafından Devlet Hastanesinde ziyaret edilen vatandaşlara Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selamları iletilerek çiçek sunuldu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada “ Büyük Aile düşüncemiz çerçevesinde ulaşılamadık bir vatandaş bırakmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Diyerek sözlerine“ Beyaz Masa ekipleri olarak devam ettirdiğimiz hemşehri ziyaretlerimizi yatarak tedavi olan vatandaşlarımızla sürdürdük. Bizim için uzak mahalle yakın mahalle yoktur. Bizim için zor iş kolay iş yoktur. Çünkü Orhangazi bizim sevdamızdır.“ Şeklinde devam etti. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ Beyaz Masa ekiplerimizle bütün Orhangazi‘yi kapsayan ziyaretlerimizi ilerleyen günlerde de arttırarak sürdüreceğiz.” İfadesi ile son verdi.

Diğer Haberler