Beyaz Masa Ekipleri Orhangazide Ayak Basmadık Yer Bırakmıyor

Yazdır / Tarih: 2023-04-18

Orhangazi Belediyesi ekipleri kentin her metre karesine ayak basma konusunda kararlı. Beyaz Masa ekipleri bu bağlamda binlerce Orhangazi’liyi ziyaret ederek karanfil sundu. Ziyaretler ilerleyen günlerde de bütün şehri kapsayacak şekilde devam ettirilecek.

Orhangazi Belediyesi ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Beyaz Masa ekipleri bu çerçevede hemşehri ziyaretlerini hızlandırdı. Büyük Aile düşüncesiyle hasta, yaşlı, engelli ve esnaf vatandaşlar ve yeni çocuk sahibi olmuş aileler ziyaret edilerek sorun ve önerileri dinleniyor. Ziyaret edilen Orhangazililere Beyaz Masa ekipleri tarafından karanfil sunuluyor.Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada“ Biz bütün Orhangazi’yi büyük aile düşüncemiz çerçevesinde adım adım geziyoruz.” Diyerek sözlerine “ Orhangazi’miz büyük bir ailedir. Zaten ara vermeden devam ettirdiğimiz hemşehri ziyaretlerimizi hemen yanı başımızdan en uzak mahallemize varıncaya kadar yoğunlaştırdık. Vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Sorun ve önerilerini dinledik.” Şeklinde sürdürdü. Başkan Aydın açıklamasına “ Beyaz Masa ekiplerimiz Büyük Aile düşüncemiz kapsamında hasta, yaşlı, engelli, esnaf vatandaşlarımıza ve yeni çocuk sahibi olmuş ailelerimize ziyaret gerçekleştirdi. İnşallah ziyaretlerinizi İlerleyen günlerde de arttırarak sürdüreceğiz.” Cümleleriyle son verdi.