Beyaz Masa Ekipleri Orhangazi‘de Göreve Başlayan Aile Hekimlerini Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2023-05-22

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa Ekipleri Büyük Aile düşüncesi çerçevesinde Çalışmalarını sürdürüyor. Beyaz Masa ekipleri bu kapsamda Orhangazi‘de görev yapmaya başlayan aile hekimlerine ziyaret gerçekleştirdi. Ekipler ziyaret sırasında Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selam ve iyi niyet dileklerini İleterek Aile hekimlerine çiçek ve hediyelerini sundu.

Orhangazi Belediyesi Büyük Aile kapsamında vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Beyaz Masa ekipleri bu çerçevede Orhangazi’de göreve başlayan aile hekimlerini ziyaret etti. Ekipler aile hekimlerine belediye başkanı Bekir Aydın’ın selamlarını götürerek çiçek ve hediye sundu. Geçtiğimiz aylarda Büyük Aile düşüncesiyle İlçe genelinde yoğunlaştırılan Orhangazi’nin değerleriyle bir arada olma çalışmaları hız kazanarak devam ediyor. Çalışmalar ilerleyen vakitlerde de sürdürülecek.