Menu

Beyaz Masa Ekipleri Yaşlı Vatandaşları Ziyaret etti.

Yazdır / Tarih: 2023-04-11

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa ekipleri yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Yenilenmiş yüzüyle çalışmalarına hız veren Beyaz Masa ekipleri vatandaşlara Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın selam ve saygılarını ileterek yaşlı vatandaşların istek ve önerilerini dinledi. Ekipler ziyaret ettiği vatandaşlara karanfil sundu.

Orhangazi Belediyesi Büyük Aile düşüncesi çerçevesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Beyaz Masa ekipleri Orhangazi‘de yaşayan yaşlı vatandaşları ziyaret etti. Ekipler vatandaşlara gerçekleştirdikleri ziyaret sırasında Belediye Başkanı Aydın’ın sağlık ve mutluluk temennilerini ileterek, vatandaşların sorun ve önerilerini dinledi. Yeni yüzüyle çalışmalarını sürdüren Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa ekipleri büyük aile düşüncesi bağlamında Orhangazi’nin değerleriyle buluşma çalışmalarına devam edecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, hepimiz çocuk olduk, genç olduk ama büyük olmayanlarımız var. Bu nedenle büyüklerimizin tecrübelerinden istifade etmemiz gerekir, diyerek sözlerini “ Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa Yeni yüzüyle çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz Büyük Aile düşüncemiz çerçevesinde hemşehrilerimize ziyaret gerçekleştiriyor.  Büyüklerimizle daha yakın ilişki kurma, onların sorunlarını en hızlı şekilde çözme bağlamında Çalışmalarımıza devam ediyoruz.“ İfadeleriyle sürdürdü. Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “bütün büyüklerime saygı ve sevgilerimi iletiyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum.“ İfadeleriyle son verdi.

Diğer Haberler