Menu

Beyaz Masadan Öğretmenlere Hoşgeldiniz Ziyareti

Yazdır / Tarih: 2023-04-10

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa ekipleri Orhangazi’de görev yapmaya başlayan öğretmenlere hoşgeldiniz ziyareti gerçekleştirdi. Ekipler öğretmenlere Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın hoşgeldiniz mesajını ileterek kitap ve çiçek sundu.

Orhangazi Belediyesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu çerçevede Beyaz Masa ekipleri Orhangazi’de görev yapmaya başlayan öğretmenleri ziyaret etti. Ekipler ziyaret sırasında görevlerine yeni başlayan öğretmenlere Belediye Başkanı Aydın’ın hoşgeldiniz mesajını ileterek Öğretmenlerin sorun ve önerilerini dinledi. Yeni yüzüyle çalışmalarını sürdüren Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa Orhangazi’nin değerleriyle buluşma çalışmalarına ilerleyen günlerde de devam edecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Öğretmenlerimiz evlatlarımızı, Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz baş taçlarımızdır, diyerek sözlerine “Orhangazi Belediyemizin bünyesinde bulunan Beyaz Masa hemşehrilerimizle daha yakın ilişki kurma, vatandaşlarımızın sorunlarını en hızlı şekilde çözme bağlamında çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz bu kapsamda ilçemizde görev yapmaya başlayan öğretmenlerimizi ziyaret ettiler. İlçemizin değerleri ile ilgili benzer çalışmalarımızı sürdüreceğiz.“ Cümleleriyle devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Marmara’nın Zümrütü güzel Orhangazi’mize gelen, ilçemizde görev yapmaya başlayan öğretmenlerimize hoşgeldiniz diyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyorum.“ İfadeleriyle son verdi.

 

Diğer Haberler