BİR IŞIK BİN UMUT İSİMLİ OYUN BÜYÜK BİR İLGİ İLE İZLENDİ

Yazdır / Tarih: 2018-03-28

Orhangazi Belediyesi Dünya Tiyatrolar Günü’nde Yalçın Özden Tiyatrosu tarafından hazırlanan Bir Işık Bin Umut isimli komedi oyunu Alitekin Salonu’nda izleyici ile buluşturdu. Bir babanın, kendi babasından gördüğü gibi kızlarının okumasına karşı olması ve bir Ebe Ayla’nın da okumak isteyen evin kızı Fatma’ya gizli gizli destek olmasını anlatan Bir ışık Bin umut isimli tiyatro oyununu Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kanber, Belediye Başkan yardımcısı Necmettin Şahin, Gaziler, şehit aileleri ve çok sayıda tiyatro sever izledi. Yalçın Özden, Salih Önal, Sonay Yılmaz, İlayda Çiçek, Osman Büykercan, Ahu Özden ve Murat Aytekin’in oynadığı Bir ışık bin umut isimli oyun sonunda ilçe protokolü oyunun yönetmeni Yalçın Özden ve oyunculara teşekkür edip plaket takdim etti.