BİRİM ÇALIŞANLARI İLE BULUŞMALAR SÜRÜYOR

Yazdır / Tarih: 2015-12-18

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın personel ile buluşmaları devam ediyor. Her sabah belediyenin farklı birimlerinin çalışanları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Muhtarlıklar Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Belediye Başkan yardımcılarının da yer aldığı kahvaltıda çalışanlarla sohbet eden ve onların sorunlarını dinleyen Çağlayan, 2015 yılını geride bıraktığımız bugünlerde 2016 yılının planlamalarını yapıyoruz. Tüm çalışanlarımız ve idarecilerimiz ile birlikte 2016 yılında daha çok çalışmamız gerektiğini hepimizin bilmesi gerekiyor.

2016 yılı, 2015 yılından daha yoğun geçecek, daha çok çalışıp daha çok hizmet üreteceğimiz bir yıl olacak dedi. Çağlayan, personelin her türlü sorununu kendileri ile paylaşabileceğinin de mesajını vererek, biz büyük bir aileyiz. Orhangazi’ye hizmete kendini adamış bir aileyiz. Bu aile içinde her sorunumuzu birlikte çözeceğiz. Birim müdürleriniz, Belediye Başkan yardımcılarınız ve ben sizlerin her sorunu ile yakından ilgilenmeye, sorunlarınızı da çözmeye hazırız dedi. Çağlayan, Muhtarlıklar Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün başarılı hizmetlerin yapıldığı bir yılı geride bıraktığına da vurgu yaparak, yeni yıl yine bu müdürlüklerimiz için eskisinden daha çok çalışacakları bir yıl olacak. Hepimiz ilçeye hizmet için buradayız. Bu bilinçle Orhangazi’nin refah seviyesini yükseltmek için çalışacağız dedi. Kahvaltı sonunda Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları ve müdürlüklerin personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.