BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNE 1250 ADET EĞİTİM SETİ HEDİYE EDİLDİ

Yazdır / Tarih: 2016-09-20

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’dan bu yıl birinci sınıfa başlayan 1250 öğrenciye eğitim seti hediye. Geçen yıllarda okullara ve eğitime verdiği destekle dikkat çeken Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl da Orhangazi genelindeki tüm okullarda birinci sınıfa başlayan yaklaşık 1250 birinci sınıf öğrenciye Eğitim seti hediye etti. İçerisinde boyama kitaplarından, oyun malzemelerine, okuma ve yazma öğrenme kitaplarından farklı eğitim malzemelerinin yer aldığı Eğitim Setleri okulların ilk gününde tüm ilçe genelindeki okullarda okuyan birinci sınıf öğrencilerine ulaştırıldı.

SETLERİ PROTOKOL ÜYELERİ DAĞITTI

Belediye tarafından hazırlanan eğitim setlerinin bir bölümü Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Yzb.Gökhan Su, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun ve meclis üyeleri tarafından Atatürk İlköğretim okulunda birinci sınıf öğrencilerine dağıtıldı. Protokol üyeleri öğrencilerle sohbet etti. Öğrenci sıralarına oturan protokol mensupları, minik birinci sınıf öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, okulların fiziki konularından, eğitim materyallerine kadar bir çok alanda eğitimin yanında olduklarını belirterek, sosyal belediyecilik mantığı ile en çok önemi verdiğimiz eğitim hususunda daha hassas olmaya devam edeceğiz dedi.