BİZİM KONAK KEYİFLİ ANLAR YAŞATTI

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

Bizim Konak kırdı geçirdi

Orhangazi Belediyesi Kültür işleri müdürlüğü tarafından organize edilen “Bizim Konak” komedi oyunu izleyicileri kahkaya boğdu.

Orhangazi Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “Bizim Konak” adlı komedi tiyatro oyunu Alitekin ilkokulu konferans salonunda izleyici ile buluştu.  İlçe kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye başkanı Neşet çağlayan, MHP ilçe başkanı Necati Güneş ve çok sayıda davetlinin katıldığı tiyatro gösterisinde keyifli anlar yaşandı. Teyyo Emi tiplemesi ile birbirinden güzel gösterilerin de sahnelendiği tiyatro oyununda oyuncuların performansı ayakta alkışlandı. Oyun sonunda Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve MHP ilçe başkanı Necati Güneş Tiyatro oyuncularına plaket ve çiçek takdim etti.