Bölgeye Değer Katacak Proje: Orhangazi Belediyesi’nin Yeni Yatırımı Tamamlanıyor

Yazdır / Tarih: 2024-05-27

Orhangazi Belediyesi, Arapzade Mahallesi'nde temizlik işleri müdürlüğü park ve bahçeler birimi depo alanında yapımını sürdürdüğü düğün salonu ve kafe inşaatında sona yaklaştı. Belediye, bu projeyle vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamayı ve bölgeye canlılık kazandırmayı hedefliyor. Yapımı bitirilmek üzere olan düğün salonu ve kafe, modern ortamı ve geniş kapasitesiyle dikkat çekiyor.

Belediye yetkilileri, inşaatın kurban bayramı sonrasında tamamlanarak hizmete gireceğini belirtti. Yeni düğün salonu, geniş bir oturma kapasitesine sahip olup, modern teknik altyapısı ile konforlu bir hizmet sunacak. Kafe ise, şık tasarımı ve zengin menüsüyle her yaştan vatandaşın keyifli vakit geçirebileceği bir mekân olarak planlandı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, projenin bölge halkı için önemli bir sosyal alan oluşturacağını ve özellikle düğün, nişan gibi özel günlerde büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini vurguladı. Ayrıca, bu tür projelerin yerel ekonomiye de katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti. Kurban Bayramı sonrasında açılışı yapılacak olan yeni tesisin, Arapzade Mahallesi ve çevresine değer katması bekleniyor.