Menu

Bulgaristan’in Bursa Konsolosu Evgeni Vasilev, Belediye Baskani Neset Çaglayan’a Seçim Için Tesekkür Mektubu Yolladi

Yazdır / Tarih: 2014-11-28

 

  Bulgaristan’da 5 Ekim tarihinde yapilan Bulgaristan Parlamento seçimleri öncesi ve seçimler esnasinda Orhangazi Belediyesi’nin Bulgaristan göçmeni vatandaslar ve Balgöç dernegine sundugu katkilardan dolayi tesekkür etti.

            Balgöç baskani Tesekkür Mektubunu ulastirdi

  Önceki gün Bulgaristan Konsolosunu ziyaret eden Balgöç Orhangazi Sube Baskani Hüseyin Ali Yetim’e Konsolos Evgeni Vasilev tarafindan teslim edilen tesekkür mektubu dün Balgöç Yöneticileri tarafindan Belediye Baskani Neset Çaglayan’a ulastirildi. Çaglayan’i makaminda ziyaret eden Balgöç yöneticileri, Bulgaristan konsolosunun Çaglayan’a seçimlerde gösterdigi yakin ilgiden dolayi tesekkür ettigini ve kendisini en kisa zamanda ziyaret edeceklerini ifade etti.

             Mektupta neler var?

   Bulgaristan Bursa Konsolosu Ergeni Vasilev tarafindan Neset Çaglayan’a yazdigi mektupta su ifadelere yer verildi; 5 Ekim 2014 tarihinde yapilan Bulgaristan Cumhuriyeti Parlamento Seçimleri’nde Türkiye’de ikamet eden Bulgaristan vatandaslari güvenli ve rahat bir sekilde oy kullanabilmeleri için seçim sandiklari açilmasi organizasyonunda yardimlarinizdan ve etkin katkilarinizdan dolayi tesekkür eder, çalismalarinizda basarilar dilerim. 

Diğer Haberler