BURBAK GENEL MÜDÜRÜNDEN ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2016-10-06

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bakım, Onarım, Ulaşım ve Toplu Taşıma İşletmeciliği (BURBAK) Genel Müdürü Kasım Şahin, yöneticilerle birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü İsmail Özbey ve Büyükşehir Meclis üyesi İlhan Kılıç’ın yanı sıra Başkan yardımcısı Necmettin Şahin’in de hazır bulunduğu ziyarette BURBAK Genel Müdürü Kasım Şahin, bir süre önce başlayan ücretli otopark sisteminin işleyişi ile ilgili bilgi aldı. Çağlayan’ın makamında ziyaretin ardından beraberindeki yöneticiler ve teknik personel ile birlikte şehir merkezinde inceleme yapan Kasım Şahin, çalışmalar ile ilgili de bilgi aldı.

ÜCRETSİZ OTOPARK ALANI OLUŞTURULACAK

BURBAK Genel Müdürü Kasım Şahin, şehir merkezinde ana arterlerdeki ücretlendirmelerin yanı sıra, şehir genelinde belirlenecek farklı noktalarda da ücretsiz otopark oluşturulması için de Orhangazi’de bir çalışma başlatacaklarını ifade etti. Bu konuda şehir genelinde inceleme yaptıklarını belirten Kasım Şahin, belirlenecek alanlarda ücretsiz otopark alanları oluşturacağız dedi.