Menu

Bursa B.B. Başkanı Mustafa Bozbey’den Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’a Ziyaret

Yazdır / Tarih: 2024-06-13

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında strateji planlama toplantısı gerçekleştirildi. Ziyarette Bozbey’e ilgili daire başkanları eşlik etti. Toplantıda belediye başkan yardımcıları Lütfi Bakırdan, İbrahim Altuntaş, Bilal Acar, Erkan İnce, belediye meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri de hazır bulundu.

Toplantı, her iki belediye arasında iş birliğini güçlendirmek ve geleceğe yönelik stratejik planları değerlendirmek amacıyla düzenlendi. Görüşmede, bölgenin gelişimine katkı sağlayacak projeler, altyapı çalışmaları ve toplumsal hizmetlerin iyileştirilmesi konuları ele alındı. Başkan Bekir Aydın, yaptığı sunumla Orhangazi’de gerçekleştirilen çalışmalar hakkında detaylı bilgi vererek, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğinin önemine vurgu yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise Orhangazi’nin potansiyelinin farkında olduklarını belirterek, ortak projelerle ilçenin kalkınmasına katkı sağlamak istediklerini ifade etti. Bozbey, "Strateji Planlama Toplantılarımıza Orhangazi ilçemizle devam ettik. Orhangazi Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aydın ve ekiplerimizle birlikte yaptığımız toplantıda; Orhangazi ilçemizi daha yaşanılabilir bir yer yapmak, halka hizmet noktasında ortaklaşa yürütülecek çalışmalar hakkında görüştük," dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Büyükşehir Belediyesi ile etkili bir şekilde çalışarak, ilçemize değer katacak projelere imza atacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Bozbey ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum," ifadelerini kullandı.

Orhangazi’nin değeri Malhun Hatun Tatlısı’nın da ikram edildiği ziyaret, karşılıklı iyi niyet dilekleriyle sona ererken, iki belediye arasında süregelen iş birliğinin devam edeceği belirtildi.

Diğer Haberler