Menu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe , AK Parti Orhangazi İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Yazdır / Tarih: 2015-03-12

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BUSMEK açılışının ardından ekibi ile birlikte AK Parti Orhangazi İlçe teşkilatını ziyaret etti. Burada AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile kalabalık bir partili tarafından karşılanan Recep Altepe burada çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

     MUSTAFA KAYA; UYUM İÇİNDE HİZMETLER GELİYOR

 Altepe’nin ziyaretinde ilk konuşan AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Orhangazi’nin artık Ak Belediyecilik anlayışı ile hizmete boğulacağını belirterek, Orhangazi’de şu anda yapılan tüm hizmetler Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi’nin uyumu ile hayata geçiriliyor. Başkan Altepe Orhangazi’yi seviyor, Orhangazi’ye ayrı bir sevdası var. Orhangazi’nin Bursa’nın İstanbul yönünden ilk giriş kapısı olması nedeniyle ayrı bir önemi var. Bu noktada da vaad edilen tüm hizmetler teker teker yerine getiriliyor dedi.

   ÇAĞLAYAN; İLÇELER İÇİNDE EN ÇOK HİZMETİ ORHANGAZİ ALACAK

  Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise Bursa’ya yeni bağlanan ilçeler arasında en büyük hizmetleri Orhangazi’nin alacağının altını çizerek, Altepe’nin Bursa’nın 17 ilçesinde de imzası var. Şu anda Orhangazi’de Orhangazi’nin sorunlarını ve ihtiyaçlarını bilen bir irade iş başında. Bütün planlamalarımızı yapıyoruz. Seçim meydanlarında ne dediysek daha birinci yılımızda bunun da üzerine çıkmaya başladık. Şimdi ise bunun gururunu yaşıyoruz dedi.

    ALTEPE; NEŞET ÇAĞLAYAN NE DİLERSE O OLACAK

 Daha sonra konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise Orhangazi’ye ne yapılsa az olduğunu belirterek, amacımız Orhangazi’nin gelişmesi güzelleşmesi. Orhangazi’nin önü açık, yapacağımız çok iş var. Bunları sırasıyla ve teker teker yerine getireceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak büyük ve sağlam projeler hazırlayacağız. Yapılacak çok iş var. Demek ki Orhangazi Neşet Çağlayan’ı, Neşet Çağlayan da bizi bekledi. O halde biz de diyoruz ki bundan sonra Neşet Çağlayan ne derse o olacak. Neşet Çağlayan ne isterse o yapılacak dedi. Bu sözleri uzun süre alkış alan Recep Altepe, önümüzdeki günlerde şehrin üst yapısı için hızlı bir çalışma başlatacağız. Cadde ve sokakları hızlı bir şekilde tamamlayıp insanlarımızı bu zorlu süreçten kurtaracağız dedi. 

Diğer Haberler