Menu

BURSA MAG-DER BAŞKANI YUSUF YUMRU’DAN BAŞKAN AYDIN’A ZİYARET

Yazdır / Tarih: 2023-03-09

Bursa Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği MAG-DER Başkanı Yusuf Yumru, beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Bekir Aydın‘a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında MAG-DER Başkanı Yusuf Yumru’ya Merkez Gemlik ve Orhangazi Temsilciliği mensupları eşlik etti.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın bu çerçevede Bursa Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği Başkanı Yusuf Yumru ve derneğin Merkez Gemlik ve Orhangazi Temsilciliği mensuplarıyla görüştü. Görüşmede AFAD Destekli Kriz Merkezi oluşturma ve OBAK ile koordineli çalışma konularında fikir alışverişinde bulunuldu. Görüşmeler ilerleyen günlerde de devam ettirilecek.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “ Deprem konusunda benim de katkım olsun diyen, bu konuda benim de fikrim var diyen bütün kişi ve kurumlarla işbirliği içerisinde olacağız. Bu bağlamda ziyaretimize gelen Bursa Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği Başkanı Sayın Yusuf Yumru ve beraberindeki dernek yöneticileri ile görüştük. Birçok konuda fikir alışverişinde bulunarak, deprem konusunda yapılması gerekenleri gözden geçirdik. Kendilerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Diğer Haberler