Menu

BURSA VE ÇEVRE İL VE İLÇELERE HASTA SERVİSLERİ DEVAM EDİYOR

Yazdır / Tarih: 2018-03-16

Belediye günlük 100 hastaya servis hizmeti veriyor

Orhangazi Belediyesi, Orhangazi’den Bursa, Gemlik ve Yalova başta olmak üzere diğer il ve ilçelerdeki hastanelere tedavi için gitmek isteyen vatandaşlara ücretsiz servis hizmeti vermeye devam ediyor. Belediye günlük ortalama 100’e yakın hastayı bölgedeki hastanelere tedavi için taşıyor.

Orhangazi Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Sağlık İşleri Birimi vasıtası ile Orhangazi’den Bursa, Gemlik, Yalova ve diğer il ve ilçelerdeki hastanelere tedavi için giden hastaların nakillerini sürdürüyor. Günlük ortalama 100 hasta bölgedeki hastanelere tedavi için Orhangazi Belediyesi tarafından 6 araçla taşınıyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sabah erken saatlerde hastane servislerinin kalktığı bölgede vatandaşlarla bir araya geldi. Hastalara şifa dileyen başkan Çağlayan, çalışma ile ilgili bilgi aldı, hastalar ve hasta yakınlarının taleplerini dinledi.

Günlük ortalama 100 hasta taşınıyor

Orhangazi Belediyesi’nin ücretsiz olarak verdiği hasta servisinde 2 minibüs, 3 küçük araç ve 1 de hasta nakil ambulansı olmak üzere toplam 6 araçla verdiği hasta servis hizmeti kapsamında günlük ortalama 100’e yakın hastayı Bursa başta olmak üzere diğer il ve ilçelerdeki hastanelere taşıyor. Sabah yola çıkan servisler tüm hastaları tedavi görecekleri hastanelere bırakıp akşam saatlerinde ise aynı hastanelerden alarak Orhangazi’ye getiriyor.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler