BURSA’YA HASTA SERVİSİ HİZMETİ GELİŞTİRİLİYOR

Yazdır / Tarih: 2016-08-15

Orhangazi Belediyesi tarafından Orhangazi’den Bursa’ya hastanelere ve çeşitli tedaviler için giden hastaları taşımak için oluşturulan servis hizmetlerinde hizmet kapsamı genişletiliyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa’ya Hasta Servisi yapan ekip ile bir araya gelerek çalışmalar ile ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Çağlayan, günlük ortalama 50 hastayı Orhangazi’den Bursa’ya belediyeye ait servis ile götürerek istedikleri hastanelerde tedavilerini sağlayıp yeniden ilçeye taşıdıklarını ve bu hizmet çalışmasını daha da iyileştireceklerini ifade etti.

EKİP İLE TOPLANTI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa’ya hasta servisi yapan ekip ile hafta sonu bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Orhangazi’den çeşitli hastanelerde tedavileri süren hastaların her gün sabah götürülüp akşam dönüşleri ile ilgili servis hizmetlerini sürdüreceklerini belirten Çağlayan, bu konuda verdiğimiz hizmeti sürdürmek, bu çalışmaları daha da üst seviyeye taşımak için uğraşıyoruz dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar için Tıklayınız