BÜYÜK ZAFER’İN 94.YILDÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİD OKUTTURULDU

Yazdır / Tarih: 2016-08-31

Orhangazi Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Alanı’nda binlerce vatandaşın katılımı ile şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlid’i şerif okutuldu. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda Orhangazili din adamları tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Mevlid’i şeriflerin okunduğu programda daha sonra İstiklal Savaşı, Çanakkale Savaşı, Kore Savaşları, Kıbrıs Barış harekatı, Güneydoğu şehitleri ve 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler için eller semaya kalktı.

Programın bitiminde ise Alanı dolduran vatandaşlara 15 Temmuz darbe girişimi ve Orhangazi’deki 27 gün süren demokrasi nöbetleri ile ilgili Orhangazi Belediyesi tarafından hazırlanan kısa film izletildi. Hazırlanan film alanı dolduran vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.