Menu

BüyükAile Çalışması Çeltikçi Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu

Yazdır / Tarih: 2023-11-28

Orhangazi Belediyesi BüyükAile Projesi ile kent için çalışmalarına devam ediyor. Belediye bu çerçevede ilgili bütün birimleri ile Çeltikçi Mahallesine gitti. Belediye Başkanı Bekir Aydın’ın öncülüğünde sabah saatlerinde mahalleye ulaşan ekipler Belediye tarafından tespit edilen ya da mahalle sakinlerinin talebi üzerine birçok çalışma gerçekleştirdi. Çeltikçi Mahallesinde BeyazMasa ekipleri de mahalleyi tarayarak vatandaşların sorun ve önerilerini çözüme ulaştırılmak üzere kayıt altına aldı. Başkan Aydın’a Çeltikçi BüyükAile çalışmasında Belediye Başkan Yardımcıları İlhan Kılıç, İbrahim Korkmaz ve ilgili daire müdürleri eşlik etti. Devletin Milletin yanına giderek hizmet ürettiği BüyükAile projesi ile şehir genelinde dokunulmadık yer bırakılmıyor.

Sevgi Zoru Yener

Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kentimizin her metre karesinde ayağımızın izi olacak, vurgulamasını yaparak sözlerini“ Her geçen gün çalışmalarımızı yenileyerek Orhangazi’mizi daha güzel bir hale getirmek için uğraşıyoruz. Çünkü bizim için, kentimiz sevgimizdir. Doğal olarak da sevginin aşamayacağı hiçbir zorluk olduğuna inanmıyoruz. BüyükAile projemiz hizmet yolundaki çalışmalarımızda ayak izimizi şehrin her metre karesine taşıyan çalışmalarımızın zirve noktasıdır.” Şeklinde sürdürdü. Aydın açıklamasına “ BüyükAile projemizle merkez mahallelerimizden çevre mahallelerimize kadar her yerde olacağız. Projemiz kapsamında BeyazMasa ekiplerimizle kapı kapı gezip bütün Orhangazi’ye dokunacağız. BüyükAile Projemizle bugün Çeltikçi Mahallemizde olduk. Hizmetlerimizi götürdük hemşerilerimizle sohbet ettik. İnşallah çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” İfadeleriyle son verdi.

Orhangazi Örnek Bir İlçe Olacak

Orhangazi Belediyesi her geçen gün temposunu arttırarak çalışmalarını sürdürüyor. Belediye bu çerçevede BüyükAile projesini şehrin bütün mahallelerine ulaştırıyor. Yediden yetmişe bütün Orhangazi’yi kapsayacak projeyle ayak basılmadık yer, çalınmadık kapı bırakılmıyor. BüyükAile projesiyle ağırlıklı olarak alışılmışın aksine Devlet Milletin yanına gidiyor. Kenti bölgesel olarak ele alan projeyle ekonomik çalışmalardan sosyal belediyeciliğe, Temizlik İşlerinden, Fen İşlerine kadar birçok çalışma vatandaşın yanına ulaşılıp taleplerine göre gerçekleştiriliyor.

Diğer Haberler