Menu

BÜYÜKŞEHİR 2018 YATIRIM PLANLAMASI YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2018-03-24

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılı içinde Orhangazi’de yapacağı çalışmalar ile ilgili olarak planlama toplantısı Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları ve Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muhammet Gazali Şen, Ulaşım Daire Başkanı Hakan Şen ve Yol Şube Başkanı Halil Arı’nın katılımı ile Belediye Başkanlığı toplantı salonunda yapıldı.

4 BÜYÜK PROJE BU YIL TAMAMLANACAK

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muhammet Gazali Şen, 2018 yılı içinde Büyükşehir Belediyesi olarak 4 büyük projeyi sürdürüp tamamlamayı planladıklarını belirterek, bunların en önemlisi Kültür Merkezi’nin kalan bölümünün ihalesinin yapılarak tamamlanması, Kale Sosyal Tesisler projesinin ihalesinin yapılıp bitirilmesi, Göl Sahil Projesinin başlatılması ve Anıt Park Projesinin hayata geçirilmesi dedi.

20 BİN METRE SICAK ASFALT 25 BİN M2 PARKE

Büyükşehir Belediyesi 2018 yılında şehir merkezi ve kırsal mahallelerde 20 bin metrelik sıcak asfalt çalışmasının yanı sıra 25 bin m2 parke çalışması, buna ilave olarak kırsal mahallelerdeki bağlantı yollarında da satıh kaplama asfalt çalışması yapılacak. Muhammet Gazali Şen, sıcak asfalt çalışmasının Yenisölöz yolunda 4 kilometre, merkezde Şevket Durmuş caddesini de kapsayan toplam 600 metre, Akharem mahallesi giriş yolu, Heceler mahallesi giriş yolu, merkezde İbrahim Önal caddesi 850 metrelik bölüm, Karbonsan ile Gölyaka arasında kalan 4 bin 500 metrelik bölüm, Çeltikçi mahallesi giriş yolu, Çakırlı Mahallesi giriş yolu, Endüstri Meslek Lisesi’nden Engelliler Okulu istikametinde bin metre, Ortaköy ile Cihanköy yolunda 5 bin metrelik bölümde sıcak asfalt çalışması yapılacağını kaydetti. Genel Sekreter Yardımcısı Muhammet Gazali Şen, ayrıca Hürriyet Mahallesi halı sahası ile Narlıca ve Gedelek Mahallelerine bu yıl birer halı saha inşa edileceğini, Muradiye Mahallesi Aile Sağlık Merkezi, Yavuz Sultan Selim Gençlik Merkezi gibi çalışmaların da bu yıl tamamlanacağını ifade etti.

ÇAĞLAYAN’DAN TEŞEKKÜR

 Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, bu yıl içinde Orhangazi’yi Büyükşehir Belediyesi ve Orhangazi Belediyesi birlikte yeni projelerle bambaşka bir görünüme kavuşturacaklarını belirterek, Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarından dolayı Alinur Aktaş’a ve tüm bürokratlarına teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyemizin bu yıl içinde ciddi ve büyük yatırımları yer alacak. Bununla birlikte Orhangazi Belediyesi olarak bizlerin ve kamu yatırımları ile Orhangazi çok daha yaşanabilir bir şehir haline gelecek dedi. Toplantı bitiminde Büyükşehir Heyeti belediye başkanı Neşet Çağlayan ile birlikte İlçe Stadyumunda tamamlanması gereken tartan pist ve yeni tribünler için de incelemelerde bulundu.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınıız

Diğer Haberler