Menu

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZDEN 17 NOKTAYA İTFAİYE BİRİMİ AÇILIŞ TÖRENİ NARLICA'DA YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2016-09-28

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa bölgesinde tam 17 farklı merkezde yeni itfaiye birimleri kurdu. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Daire Başkanlığı nezaretinde hizmet verecek olan 17 farklı itfaiye biriminin yanı sıra bu birimlerde görev yapacak gönüllü itfaiye çalışanları, bölgelerinde itfaiye hizmeti verecek.

TÖREN NARLICA MAHALLESİNDE YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’nın 17 farklı bölgesinde kurulan yeni itfaiye birimlerinin açılış töreni Narlıca’da yapıldı. Tüm 17 nokta için Narlıca’da düzenlenen törenle itfaiye birimleri hizmete girerken, açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Büyükşehir Belediyesi birim müdürleri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SULAMA PROJESİNE DESTEK

Törende ilk olarak Narlıca Muhtarı Mehmet Arık yaptı. Arık, Büyükşehir Belediye başkanı Altepe’ye mahalleye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, mahallenin acil ihtiyaç duyduğu sulama projesi için de desteklerini beklediklerini ifade etti.

NARLICA’YA HİZMETLERİMİZ SÜRECEK

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet faaliyetlerinin bir tanesini daha Orhangazi’de icra ettiklerini belirterek, itfaiye haftasının Narlıca’dan kutlanıyor olması, bu etkinliklerin fitilinin Orhangazi’den ateşleniyor olmasından dolayı Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum dedi. Çağlayan, Narlıca mahallesinin kendilerine her zaman sahip çıktığına vurgu yapan Neşet Çağlayan, Orhangazimizde Büyükşehir’in de elinin değmesiyle, yaşanan güzellikleri burada uç beyimiz, serhat mahallemiz Narlıca’da da hissedilmesinin gururunu yaşıyoruz. Narlıca’nın bir çok sıkıntısı vardı, bir çoğuna el attık. Kalıtsal bazı eksiklikleri de var. Bunları da zaman içinde hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum dedi. Halı saha konusunda da artık sona gelindiğini belirten Çağlayan, Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak olan Halı saha ile ilgili arsa sorunu çözüldü. En hızlı şekilde halı sahanın inşası için de önümüzdeki günlerde çalışmalarımız başlayacak dedi.

ALTEPE; 17 NOKTAYA YENİ İTFAYE BİRİMİ

Törende son olarak söz alan Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe, İtfaiye haftasında gönüllü itfaiyecilik ve Büyükşehir’e bağlı itfaiye birimi olarak 17 ayrı noktaya kurduklarını belirtti. Altepe, Büyükşehir olarak yeni dönemde tüm ilçelere büyük yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, Büyükşehir’in gücü yavaş yavaş kendisini hissettirmeye başlıyor. Gelecek tüm ilçelerimiz için çok daha iyi olacak dedi. Konuşmaların ardından Altepe ve Neşet Çağlayan’ın yanı sıra törene katılanlar yeni itfaiye biriminin açılış kurdelasını kesti.

 

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler