BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI İKİNCİ OTURUMU YAPILDI

Yazdır / Tarih: 2016-04-21

Orhangazi’de Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırması yapılan ve yerine Kent Meydanı Projesi planlanan Marmarabirlik arsası ile ilgili yapılan plan değişikliği Büyükşehir Belediyesi’nde CHP, MHP ve Demokrat Partili meclis üyelerinin ret oyuna rağmen oy çokluğu ile kabul edildi. Daha önce yapılan plan değişikliğine CHP’nin yaptığı itiraz, Orhangazi Belediye Meclisi’nin nisan ayı meclisinde reddedilmiş, plan değişikliği onay için Büyükşehir Meclisine gönderilmişti.

NİSAN İKİNCİ OTURUMUNDA KABUL EDİLDİ

Büyükşehir Belediyesi imar komisyonunda görüşülen plan değişikliği önceki gün yapılan Büyükşehir Belediyesi Nisan Ayı Meclis toplantısına geldi. Plan değişikliği, CHP, MHP ve Demokrat Parti Meclis üyelerinin ret oylarına karşılık Ak Partili üyelerin kabul oyları ile meclisten geçmiş oldu. Böylece Marmarabirlik arsası ile ilgili plan değişikliği onaydan geçmiş oldu.