Menu

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN MAHALLE MUHTARLARINA BİLGİSAYAR VE YAZICI HEDİYE EDİLDİ

Yazdır / Tarih: 2017-02-15

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, özellikle bütünşehir yasasının ardından merkeze sonradan bağlanan 10 yeni ilçede de ulaşımdan spora, tarihi mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda yatırımlara hız verdi. Bu çalışmalar kapsamında vatandaşların devletle ilk buluşma noktası olan muhtarlıkları da teknolojik bakımdan güçlendirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar yaptığı 950’ye yakın bilgisayar ve yazıcı desteğine Orhangazili muhtarları da ekledi. Orhangazi İlçesi’nde bilgisayarı bulunmayan veya bilgisayarları ihtiyacı karşılamayan 26 muhtarlığa bilgisayar ve yazıcı hediye edildi.

KADRİ ERGEN MUHTARLAR ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından muhtarlara verilen bilgisayarlar ile ilgili Muhtarevi’nde düzenlenen törende ilk olarak konuşan Kadri Ergen, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.

ORHANGAZİ’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Daha sonra konuşan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da demokrasinin temel taşları olan muhtarların ulaşılabilir hizmet vermesinin büyük önem taşıdığını söyledi. Orhangazi’nin önemli bir gelişim içinde olduğunu belirten Çağlayan, bu gelişime verdikleri destek nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Çağlayan, Büyükşehir Belediyesi’nin de desteği ile Orhangazi’yi yeniden imar etmeye çalıştıklarını belirterek, bu anlamda Büyükşehir Belediyemizin gücünü de yanımızda hissederek ilçemize bir çok eseri de kazandırmaya başladık, devamı da gelecek dedi.

 

İHTİYAÇ NEREDE BÜYÜKŞEHİR ORADA

Orhangazi Muhtarlar Derneği’nde düzenlenen bilgisayar dağıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, mahalli idarelerin daha güçlü bir altyapıya kavuşması amacıyla başlattıkları bilgisayar ve yazıcı desteği uygulamasında artık sona yaklaştıklarını söyledi. Bugüne kadar tüm ilçelerde 950’nin üzerinde bilgisayar ve yazıcı dağıtımı yaptıklarını dile getiren Başkan Altepe, Orhangazi’de eksik kalan 26 muhtarlığın da artık teknolojik olarak bir eksiğinin kalmadığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet alanı gözetmeksizin, ihtiyaç nerede ise orada olmaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Altepe, “Orhangazi’de Keramet kaplıcalarından zeytinciliğin geliştirilmesine, altyapının iyileştirilmesinden kırsal kalkınmaya kadar her alanda çalışıyoruz. Orhangazi Belediyesi ile işbirliği içinde yaşam kalitesini en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz. Muhtarlarımızın eksiği olan bilgisayarlar da yenilendi. Orhangazi için ne yapsak az. Hayırlı olsun” dedi. Muhtarlar Derneği Başkanı Kadri Ergen, günün anısına ilçe muhtarlarına verdikleri destekler nedeniyle Orhangazi Belediye Başkanı Çağlayan ve Başkan Altepe’ye teşekkür plaketi verdi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler