BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ORHANGAZİSPOR'A OTOBÜS HEDİYE

Yazdır / Tarih: 2017-04-03

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den Orhangazispor kulübüne Otobüs hediye edildi. Bursa’nın 3.ligde mücadele eden takımlarından olan Orhangazispor için daha önce söz verdiği otobüsü temin eden Büyükşehir Belediyesi, otobüsü Orhangazi Cumhuriyet meydanında düzenlenen törenle kulüp yönetimine teslim etti. Otobüsün teslim törenine Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve Orhangazispor Kulübü Başkanı Serkan Ateş ile yöneticiler ve sporcular katıldı. Törende ilk olarak konuşan Orhangazispor Kulübü Başkanı Serkan Ateş, Recep Altepe’ye ve bugüne kadar kulübe her zaman destek olan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a teşekkür etti. Daha sonra konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kültür Merkezi temel atma töreninde de söylediği gibi Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin Orhangazi’nin her talebine bugüne kadar olumlu yanıt verdiğini belirterek, Orhangazispor için de daha önce bir otobüs talebimiz olmuştu. Bu talabimizi de kısa sürede yerine getiren başkan Recep Altepe’ye teşekkürlerimi sunuyorum dedi. Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın bir spor kenti olduğunu, Orhangazi’nin de ilçeler arasında spora en fazla ilgi gösteren ilçelerden birisi olduğunu belirterek, biz spora ve sporcuya her zaman destek olduk, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Orhangazisporumuza vereceğimiz bu otobüs umuyorum ki gelecek sezondan itibaren Orhangazisporumuzu şampiyonluklara taşıyacak dedi. Programda konuşan Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise eski bir Orhangazispor yöneticisi olarak Orhangazispor’a böylesine bir katkı sağlayan Büyükşehir Belediye başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum dedi. Törenin sonunda Orhangazispor başkanı Serkan Ateş, Recep Altepe’ye Orhangazispor forması hediye ederken, kulüp yönetimi de Altepe ile birlikte Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ve İlçe başkanı Mustafa Kaya’ya kulübe yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Tören sonunda Orhangazispor alt yapı sporcuları ile protokol üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdi.