Menu

Büyükşehir Belediyesinden Orhangazi’ye İtfaiye Araç Desteği

Yazdır / Tarih: 2022-06-07

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhangazi’ye desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Orhangazi’nin mahallelerine iki yangın söndürme su tankeri ve Bursa Büyükşehir itfaiye teşkilatı Orhangazi grubuna bir adet 10 tonluk İtfaiye aracı teslim edildi.

Her konuda yatırımlarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, İlçe belediyelerine destek Çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda Orhangazi’nin Keramet ve Dutluca Mahallelerine birer adet traktör arkası yangın söndürme tankeri ve Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye teşkilatı Orhangazi grubuna bir adet 10 tonluk itfaiye aracı verildi. Yaz mevsiminin gelmesi ve havaların ısınmasıyla artacak olan yangın tehlikesine karşı kullanılacak araçlar, daha güvenli bir Orhangazi için hizmet verecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş bugüne kadar Orhangazi’mize hiçbir desteğini esirgemedi. İtfaiye ile ilgili araç verilmesi de bu desteğin bir parçasıdır, dedi. Başkan Aydın, Yaz aylarıyla gelipte havalar ısınınca, elbetteki güzel yönlerinin yanı sıra bir de memnun olmadığımız tarafı dikkat çekiyor. Maalesef sıcak havalarda yangın çok daha kolay çıkabiliyor. Bursa Büyükşehir Belediyemizin yangın söndürme ile ilgili son verdiği destekler bu bağlamda elimizi rahatlatacaktır, şeklinde konuşurken, sözlerini, Kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a çok teşekkür ediyorum, cümlesiyle tamamladı

Diğer Haberler