Menu

CADDE VE SOKAK TABELA MONTAJLARI BAŞLADI

Yazdır / Tarih: 2018-04-25

 

Orhangazi Belediyesi ilçenin en önemli eksiklerinden birisini daha gideriyor. Orhangazi’de hiçbir cadde ve sokakta bulunmayan sokak ve cadde tabelalarının montajına başlandı. Şehir merkezi dahil diğer mahallelerde de geçmişten bu yana bulunmayan ve vatandaşların en fazla şikayet ettiği konuların başında gelen sokak ve cadde isimlerini gösteren tabelaların montajı Fatih Mahallesinden başlatıldı.

İlk montajı Çağlayan yaptı

İhalesi şubat ayında yapılan cadde ve sokak isimlerini gösteren tabela montajlarının Fatih Mahallesindeki çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Fatih Mahallesi, Ormo Lojmanları Sokak üzerinde ilk tabela montajını kendisi yaptı.

1000 adet tabela

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi şehir merkezi de dahil olmak üzere diğer mahallelerde cadde ve sokak tabelalarını gösteren tabelaların yıllardır bulunmadığını belirterek, bu eksiği gidermek de bizlere nasip oldu dedi. Çağlayan, ilçe genelinde 250 adedi direkli, 750 adedi ise duvara montaj olmak üzere toplam 1000 adet tabelanın montajını yapmış olacağız. Tabelaların yerleştirilmesi ile şehir merkezindeki bir eksiği daha gidermiş oluyoruz. Çalışmaların 1 ay içinde tamamlanmasını planlıyoruz dedi.

 

Diğer Haberler