Menu

ÇAĞLAYAN BAŞPEHLİVANLAR ŞEHİTLER İÇİN KOL BAĞLIYOR YAĞLI GÜREŞ ORGANİZASYONUNA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2018-02-22

 

              Orhangazi Belediyesi, geçen yıl kurulan ve üye sayısı 50’yi bulan Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği’nin yeni üyesi oldu. Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği’nin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde yapılan toplantıya katılan Başkan Çağlayan, burada birlik üyesi belediye başkanları ile bir araya geldi. Çağlayan bu yıl Orhangazi’deki Yağlı Güreş Şampiyonasının 12 Mayıs tarihinde yapılacağını açıkladı.

Orhangazi Belediyesi, Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği’nin üyesi oldu. Bu yıl 3.sünü düzenleyecek olan Orhangazi Belediyesi’nin yeni üye olduğu Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği, Birlik Başkanı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun ev sahipliğinde Balıkesir’de yapıldı.

               Geçtiğimiz yıl haziran ayında Kurulan Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği’nde üye sayısı yaklaşık 50 belediyeyi buldu. Orhangazi Belediyesi’nin de yeni üyesi olduğu Birlik toplantısında söz alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Orhangazi olarak bu yıl 3.kez Yağlı Güreş müsabakaları yaptıklarını belirterek, bu yıl organizasyonumuzu 12 Mayıs tarihinde gerçekleştireceğiz. Hem birlik üyesi belediye başkanlarımızı hem de tüm davetlileri bu organizasyonumuza bekliyoruz dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler