ÇAĞLAYAN; BU İLÇEYE HİZMET ETMEK BÜYÜK BİR ONUR

Yazdır / Tarih: 2016-02-15

Çağlayan; Bu ilçeye hizmet etmek büyük onur

Orhangazi Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği kurtuluş gecesine katılan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’nin bir çok bölgeden gelen insanların yaşadığı mükemmel bir kent olduğunu belirterek, bu kente hizmet etmek benim için büyük bir onur kaynağıdır dedi.

Bayburtlular Derneği’nin düzenlediği Kurtuluş gecesinde Türk Halk Müziği Sanatçısı Belkıs Akkale’ye plaket takdim eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, tarihi fetihlerle dolu bir milletin kurtuluş gecesi kutlamasına çok da sıcak bakmadığını belirterek, ancak yine de bu tarihi günlerin hatıralarda kalması gerekiyor dedi. Orhangazi’nin Türkiye’nin dört bir yanından gelerek buraları vatan edinmiş insanlardan oluştuğunu belirten Çağlayan, Bayburtlu hemşehrilerim de bunlardan birisi. Anadolu’dan gelip, doğduğu yeri terkedip doyduğu yere yerleşen bu insanlara hizmet etme onurunu yaşadığım için çok mutluyum. Bu ilçeye hizmet etmek, bu gururu yaşamak ayrı bir keyif benim için dedi. Kaymakam Yılmaz ise Belkıs Akkale’nin Türk halk müziğinin efsane bir ismi olduğunu belirterek, bizlere bu ezgilerin keyfini yaşattığı için sanatçılarımızı kutluyorum dedi.