ÇAĞLAYAN BURSA RİZE GÜNLERİ PROGRAMINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2016-03-14

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa Merinos Fuaye Alanında açılan Bursa-Rize Günleri’ne katıldı. Rize Kültür ve Dayanışma Derneği, Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Rize Valiliği, Rize Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlenen Bursa-Rize günlerinde, Rize Belediye Başkanı ve Rize’nin ilçelerinin belediye başkanları ile kaymakamları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Rize Günleri’nde açılan stantları gezdi.

Başkan Çağlayan Rize Günleri’ne daha önce Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde de bir araya geldiği, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Personel İşleri Daire Başkanı Ahmet Minder ile birlik katıldı. Çağlayan Rize Günleri’nde Çay TV’ye de röportaj vererek Orhangazi ve bölgeyi anlattı.