Menu

ÇAĞLAYAN ÇAKIRLI'DA VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Yazdır / Tarih: 2016-02-18

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın mahalle ziyaretleri devam ediyor. Bütünşehir yasası ile mahalleye dönüşen eski beldeleri ziyaret edip burada vatandaşlarla bir araya gelen Neşet Çağlayan, Çakırlı’daydı. Sabah saatlerinde Başkan yardımcısı Tarık Erdem ile birlikte Çakırlı Mahallesini ziyaret etti. Çakırlı’da vatandaşlarla bir araya gelen Çağlayan, daha sonra Belediye hizmet binasına geçti.


VATANDAŞLARI AĞIRLADI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı Belediye hizmet binasında Çakırlı sakinlerini ağırladı. Belediye anons sisteminden yapılan çağrı ile hizmet binasına gelen vatandaşlar başkan Çağlayan’a sorunlarını ve taleplerini ilettiler. Neşet Çağlayan, Çakırlı’da vatandaşları tek tek dinleyip talepleri ile ilgili çalışmaların başlatılması talimatını verdi.


ÇAKIRLI BAMBAŞKA OLACAK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı mahallesinde kamulaştırma ile ilgili çalışmalar başlattıklarını belirterek, ilk olarak Çakırlı meydanının genişletilmesi ile ilgili projelerimizi hazırlayacağız. Bu konuda ekiplerimiz çalışmaya başladı dedi. Çağlayan, Çakırlı’da alt yapıdan üst yapıya kadar tüm hizmetlerin hızlı bir şekilde aktarılması için de uğraş vereceklerini belirterek, amacımız Çakırlı’ya en güzel hizmeti sunmak dedi.

 

Diğer Haberler