Menu

ÇAĞLAYAN DSİ BÖLGE MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2016-05-26

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Nazmi Koçak ile bir araya geldi. DSİ bölge müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, DSİ’nin Orhangazi’de planladığı bazı projeler ile ilgili DSİ Bölge Müdürü ile görüş alışverişinde bulundu.

NADIR DERESİ ISLAH ÇALIŞMASI AĞUSTOSTA PROJE İHALESİ YAPILIYOR

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ın özellikle projelendirilmesini istediği Nadır Deresi Islah çalışması ile ilgili olarak planlama çalışmalarını tamamladıklarını belirten DSİ bölge Müdürü Nazmi Koçak, Proje ihalesinin Ağustos ayında yapılacağını, bu yıl içinde de Nadır Deresi’ndeki çalışmalara başlamayı hedeflediklerini ifade etti.

MAHMUDİYE VE NARLICA’YA GÖLET

Narlıca ve Mahmudiye mahallelerine planlanan göletler ile ilgili olarak da çalışmalara başlayan DSİ’nin iki bölgede de önümüzdeki günlerde teknik ekiplerin inceleme yapacağını ve alternatif su kaynakları arayışı içinde olacaklarını belirterek, bu su kaynaklarının tespiti ile birlikte gölet çalışmalarına başlayabileceklerini ifade etti.

SÖLÖZ BARAJI İÇİN TEST ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan Sölöz mahallesindeki derede yapılması planlanan Sölöz Barajı ile ilgili bilgi aktaran Nazmi Koçak, Sölöz Barajı ile ilgili test çalışmalarının da devam ettiğini ifade etti.

 

Diğer Haberler