ÇAĞLAYAN, EN TEMİZ SINIF PROJESİNİN ŞUBAT BİRİNCİSİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Yazdır / Tarih: 2017-03-09

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Başkan yardımcısı Tarık Erdem ve Milli Eğitim Şube Müdürü Kazım Karabacak ile birlikte Erenler Mesleki ve Teknik Kız Meslek Lisesini ziyaret ettiler. Orhangazi Belediyesi, Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ve her ay bir sınıfın en temiz ve düzenli sınıfının seçildiği projede Erenler Mesleki ve Teknik Kız Meslek Lisesi’nden bir sınıf şubat ayının birincisi seçilmişti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, şubat ayında birinci olan sınıfı ziyaret ederek hem öğrencileri hem de öğretmenlerini kutladı. Başkan Çağlayan, ziyarette sınıftaki öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Başkan Çağlayan, öğrencileri kutlayarak, böyle bir projede kız meslek lisesinden bir sınıfın birinci seçilmesinin kendilerini daha fazla sevindirdiğini ifade etti.