ÇAĞLAYAN ESNAF BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Yazdır / Tarih: 2018-02-12

ÇAĞLAYAN ESNAF BULUŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sabahları esnaf buluşmalarını gerçekleştiriyor. Hürriyet Mahallesi’nde esnafları ziyaret eden Başkan Çağlayan, esnafın kahvaltı sofralarına misafir oldu, esnafla sohbet etti. Çağlayan, esnaf ziyaretleri ile birlikte mahallede bazı bölgeleri gezip buralardaki vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sabahları mesai öncesi esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Hürriyet Mahallesinde bazı esnafı ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Başkan Çağlayan, onlardan gelen talepleri dinledi. Başkan Çağlayan esnaf ziyaretlerinin yanı sıra, mahalleyi gezdi. Hürriyet Mahallesinde bazı esnafın sabah kahvaltı sofralarına misafir olan Başkan Çağlayan, mahalle sakinlerini dinledi.