Menu

ÇAĞLAYAN EVDE TEMİZLİK HİZMETİ ALAN AİLELERİN MİSAFİRİ OLDU

Yazdır / Tarih: 2017-02-09

Orhangazi Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç sahibi aileler ve yalnız yaşayan yaşlı ailelere Evde Temizlik Hizmeti sunmaya devam ediyor. Orhangazi Belediyesi, Sosyal Hizmetler müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Evde Temizlik Hizmetleri Kapsamında ilçe genelinde 188 aileye 15 günlük periyotlar halinde temizlik hizmeti veriliyor.

AİLELERİN HER İHTİYACI KARŞILANIYOR

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Evde Temizlik Hizmetleri Kapsamında ilçe genelinde ihtiyaç sahibi aileler ve yalnız yaşayan ailelere evde temizlik hizmeti sunduklarını belirterek, ekiplerimiz bayan temizlik elemanları ile birlikte ilçe genelinde sistemde kayıtlı olan ailelerin evlerinde 15 günlük periyodlar halinde temizlik hizmeti sunuyoruz. Bu çalışma kapsamında evin genel temizliğinin yanı sıra, halı yıkama, perde temizliği, çamaşır, bulaşık olmak üzere tüm temizlik hizmeti sunulmakta dedi.

ONLAR BİZİM DE AİLELERİMİZ

Belediye Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, bizler her vatandaşımızı kendi ailemiz, her bireyimizi kendi bireyimiz olarak görüyoruz. Bu bağlamda bizlerle irtibata geçen, ihtiyaç sahibi olan yada yalnız yaşayan yaşlı ailelerimizin her konudaki ihtiyaçları için yanlarında yer alıyoruz dedi. Çağlayan, isteyen ailelerimizin saç ve sakal traşından, yaşlı ve kendi ihtiyacını gideremeyen ailelerimin banyo işlemlerine kadar her türlü hizmeti sunuyoruz. Öyle ki, bazı yaşlı çiftlerimiz kendilerine Kuran-ı Kerim okunmasını ve kendilerinin dinlemek istediklerini söyledikleri bile oluyor. Bu konuda da din görevlilerimiz ailelerimize Kuran-ı Kerim okuyup onların taleplerini de karşılıyor. Ekiplerimiz bu çalışmaları büyük bir titizlik içinde yürütmekte dedi.

ÇAĞLAYAN AİLELERİ ZİYARET ETTİ

Evde Temizlik Hizmeti alan aileleri de belli aralıklarla ziyaret eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ailelerle sohbet edip onların sorunlarını ve taleplerini dinliyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte iki aileyi ziyaret etti. Ailelerin evlerine misafir olan ve onlarla sohbet eden Başkan Çağlayan, kendisine ikram edilen çay ve kahve ikramları eşliğinde ailelerin sorunlarını da dinledi. Evde Temizlik Hizmeti alan aileler, belediye başkanı Neşet Çağlayan ve ekiplerine teşekkür etti.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler