Menu

ÇAĞLAYAN FARUK ÇELİK İLE KENT MEYDANI PROJESİNİ GÖRÜŞTÜ

Yazdır / Tarih: 2016-01-11

Orhangazi’de Hükümet Konağı yanında yer alan İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğ binası ile Tarım Kredi Kooperatifi binaları için farklı bir alanda iki ayrı bina yapılarak buraya taşınmaları, mevcut alanın Kent Meydanı Projesine dahil edilmesi ile ilgili bakanlığa müracaat yapılıyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile milletvekilleri ve bürokratların katıldığı İnegöl TSO 125.yıl İnegöl’ün Yıldızları Ödül Törenine katıldı. Burada Rıfat Hisarcıklıoğlu ile de görüşen Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, program sonunda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile bir araya geldi.


İKİ BİNA KALDIRILIP KENT MEYDANINA DAHİL EDİLECEK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Hükümet Konağı yanında bulunan İlçe Tarım Müdürlüğü ve Tarım Kredi Kooperatifi binalarının buradan kaldırılarak yeni bir yere inşa edilmesi ve mevcut alanın da Marmarabirlik arsasına yapılacak olan Kent Meydandı Projesine dahil edilmesi görüşünü Bakan Faruk Çelik ile paylaştı. Faruk Çelik bakanlık olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını belirterek, konu ile ilgili bir çalışma yapılması talimatını verdi.


PROJELENDİRİLECEK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Tarım Kredi Kooperatifleri için farklı noktalarda yapılacak yeni binalar ile bu iki kurumun bina ihtiyacının karşılanacağını belirterek, bu çalışmanın ardından ise Marmarabirlik arsasına yapılacak olan Kent Meydanı Projesi için adımlar atılacak. Amacımız iki kurumun da yer aldığı bu arsayı da Kent Meydanı ile birleştirmek ve Hükümet Konağı ile Kent Meydanı alanını bir bütün haline getirmek dedi. Çağlayan bu konudaki çalışma dosyasını hazırladıklarını ve bakanlık ile irtibata geçerek bu çalışmayı hayata geçireceklerini ifade etti.

 

 

Diğer Haberler