ÇAĞLAYAN HÜRSPOR'UN YENİ YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2017-05-26

Orhangazi’yi geçen sezon Birinci Amatör Kümede temsil eden Hürspor kulübünde geçen hafta sonu yapılan kongrede yeniden başkanlığa seçilen Kani Mestanlar ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Hürspor Kulübü başkanı Kani Mestanlar kulübe yaptığı katkılardan dolayı Başkan Neşet Çağlayan’a teşekkür edip çiçek verdi. AK Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya’nın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Neşet Çağlayan, Hürspor’un yeni yönetimini kutlayarak başarı dileklerini sundu. Çağlayan, ilçemizdeki 11 amatör futbol kulübünün her zaman yanında olduğunu belirterek, kulüplerimiz zor bir görev ifa ediyorlar. Bu görevi yürütürken, bizler de onlara elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı desteğimiz sürecek dedi.