ÇAĞLAYAN İZNİK FETİH PROGRAMINA KATILDI

Yazdır / Tarih: 2016-03-03

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, İznik’te düzenlenen İznik’in Fethi Programına katıldı. Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ile birlikte programa katılan Başkan Neşet Çağlayan, Protokol üyeleri ile birlikte Fetih Programı öncesinde Mehteran takımı ile birlikte gerçekleştirilen Kortej yürüyüşüne de katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın yanı sıra çevre ilçelerden gelen diğer protokol üyelerinin de katıldığı İznik’in Fethi Programı’na Diriliş Ertuğrul Dizisi’nin Abdurrahman ve İbn-ül Arabi rollerinin oyuncuları da katıldı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Fetih Programında Diriliş Ertuğrul dizisinin iki oyuncusu ile birlikte objektiflere poz verdiler.