ÇAĞLAYAN KALDIRIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Yazdır / Tarih: 2015-10-27

Orhangazi’de Gemlik Caddesi üzerinde kaldırım çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve Ak Parti Bursa Milletvekili adayı İsmail Aydın, Gemlik Caddesi üzerinde devam eden kaldırım çalışmalarını inceledi.

Başkan Çağlayan, çalışmaları yürüten firma yetkililerinden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Firma yetkilileri şehir merkezinden Hürriyet Mahallesine doğru olan bölümde zor olan bölgenin geçildiğini ve çalışmaların bundan sonraki süreçte hızlanacağını ifade ettiler. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, çalışmaların hızlandırılması ve caddenin bir an önce tamamlanması talimatını verirken, kaldırım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte gemlik caddesindeki asfaltın yenileneceğini ve caddenin artık daha temiz ve rahat hizmet vereceğini ifade etti.