ÇAĞLAYAN KURBAN VEKALETİNİ TÜRK KIZILAY'INA VERDİ

Yazdır / Tarih: 2016-09-11

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Türk Kızılay’ı Orhangazi Şube Başkanı Müjdat Gürsoy ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Türk Kızılay’ı şube başkanı Müjdat Gürsoy, Kızılay şubesinin yaptığı çalışmalar ve Kurban Bayramı öncesindeki faaliyetleri ile ilgili Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’a bilgi aktardı. Müjdat Gürsoy, vatandaşların Kızılay’ın faaliyetlerine verdikleri desteklerin sevindirici boyutlarda olduğunu belirterek, Kurban Bayramı öncesinde de vatandaşlarımız banka aracılığı ile Türk Kızılay’ına yaptıkları bağışlarla Kurban vekaletlerini Kızılay’a veriyorlar dedi.

ÇAĞLAYAN KURBAN VEKALETİNİ TÜRK KIZILAY’INA VERDİ
Ziyaret esnasında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ziyaret esnasında Kurban vekaletini Türk Kızılay’ına bağışladı. Kızılay yöneticilerinin makbuzunu imzalayan başkan Çağlayan, kurban vekaletini Türk Kızılayı’na bağışlamış oldu. Kızılay başkanı Müjdat Gürsoy Başkan Çağlayan’a vekalet kurbanından dolayı teşekkür edip makbuzunu takdim etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Türk Kızılayı’nın sadece Türkiye’de değil, bir çok ülkede, mazlum coğrafyalarda insanların yardımına koştuğunu belirterek, Vekalet kurban bağışı organizasyonunun da son derece yerinde ve sağlıklı yürüdüğünü görüyoruz. Bu konudaki çalışmalarından dolayı Kızılay yetkililerini kutluyorum dedi.