ÇAĞLAYAN OF BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Yazdır / Tarih: 2015-12-01

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kupa Maçında Çaykur Rizespor ile oynanacak olan maç için geldiği Trabzon’da Of Belediyesi’ni ziyaret etti. Orhangazispor Kulüp Başkanı Recep Alemdar ve Meclis üyesi Mehmet Şahin ile birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından ağırlanan Başkan Çağlayan, Başkan Sarıalioğlu ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

SARIALİOĞLU’NDAN KARDEŞ ŞEHİR TEKLİFİ

Of Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başkan Çağlayan’a Of ile Orhangazi arasında bir kardeş şehir protokolü teklifinde bulundu. Başkan Çağlayan, teklifin son derece sevindirici olduğunu belirterek, bu konuyu Orhangazi Belediye Meclisinde görüşeceğiz. Biz de mutlu oluruz dedi.

ÇAĞLAYAN’A YÖRESEL KARADENİZ PUŞİ’Sİ

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazispor Kulüp Başkanı Recep Alemdar ve Meclis üyesi Mehmet Şahin’e yöresel Karadeniz Puşi’si hediye etti. Başkan Sarıalioğlu Puşileri kendi elleri ile başkan Çağlayan’a takdim etti.