ÇAĞLAYAN ÖĞRENCİLERE ATKI, BERE VE ELDİVEN DAGITTI

Yazdır / Tarih: 2016-02-11

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, eğitime katkılarını sürdürüyor. Eğitim Öğretim sezonu başında öğrencilere kırtasiye, eğitim seti ve diğer malzemeler konusunda destek olan başkan Çağlayan, ilkokul öğrencilerine atkı, bere ve eldiven hediye etti. İlçe genelindeki tüm okullarda okul idarelerinin belirlediği öğrenciler için hazırlanan atkı, bere ve eldiven setleri okullarda dağıtılmaya başladı.

CARGİLL İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİNE

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, başkan yardımcısı Şemsi Kılıç ve Milli Eğitim yetkilileri ile birlikte Cargill İlköğretim okulunu ziyaret etti. Orhangazi Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklar için hazırlanan Atkı, bere ve eldivenler 3/A sınıfı öğrencilerine dağıtıldı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, belediye olarak eğitime her konuda destek olmayı kendimize görev belirlemiş durumdayız. Öğrencilerimizle bir araya gelmek, onların gülümsemelerine şahitlik etmek de bizim için büyük mutluluk dedi.

Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar için Tıklayınız