Menu

ÇAĞLAYAN OLAY TV EKRANLARINDA ORHANGAZİ'Yİ ANLATTI

Yazdır / Tarih: 2016-04-05

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Olay TV’de yayınlanan ve Mustafa Özdal tarafından hazırlanan Pazar Sohbetleri Programının çekimleri için Orhangazi’de farklı noktalarda kamera karşısına geçti. Pazar günü saat 11:00’de ve aynı gün akşam saat 20:00’de Olay TV’de yayınlanacak olan Pazar sohbetinin çekimleri Orhangazi’de 4 ayrı mekanda çekildi.

GEDELEK TURŞULARINI ULUSLARARASI MARKA HALİNE GETİRECEĞİZ

Çekimlerin ilki Gedelek’te bulunan bir turşu işletmesinde çekildi. Mustafa Özdal’ın sunumu ile burada kamera karşısına geçen Başkan Çağlayan, Gedelek turşularının geçmişten bu yana hakettiği değere ulaşamadığını belirterek, bizim göreve gelmemizle birlikte Turşumuzun uluslar arası bir marka haline gelmesi için ilk olarak festivaller düzenledik. Bundan sonraki amacımız ise Turşu’yu coğrafi işarete koyup Uluslar arası piyasalarda da tanınmasını sağlamak dedi.

KERAMET ILICA’YA MODERN TESİS

Başkan Çağlayan daha sonra çekimler için Keramet Ilıca tesislerine geçti. Burada çekimler için Mustafa Özdal ile birlikte Ilıca suyuna giren Başkan Çağlayan, Ilıca’nın sağlıklı suyu sayesinde bir çok hastalığa tedavi uyguladığını belirterek, Ilıca için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte son derece modern bir tesis inşa edeceğiz ve Ilıca’yı turizme kazandıracağız.

EN KALİTELİ SOFRALIK ZEYTİN ORHANGAZİ’DE

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, daha sonra çekim ekibi ile birlikte zeytin bahçelerine geçti. Burada Mustafa Özdal’ın sorularını yanıtlayan Çağlayan, zeytinin Türkiye’nin bir çok bölgesinde yetiştiğini ancak Orhangazi’de yetişen sofralık zeytin kalitesinin hiçbir bölgede yetiştirilemediğini belirterek, zeytinde yapmamız gereken şey sofralık zeytini tanıtmak, kalitesini tescillemek dedi.


GÖL SU SPORLARINA AÇILACAK

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan çekimlerin son ayağını ise İznik Gölü Sahili’nde gerçekleştirdi. Burada göl ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Çağlayan, İznik Gölü Orhangazi sahili için Büyükşehir Belediyesi ile birlikte büyük bir sahil düzenleme çalışmasının hayata geçirileceğini kaydederek, aynı zamanda amacımız gölü su sporlarına açmak. Bu konuda Türkiye Yelken Federasyonu ile temaslarımız sürüyor. Ulusal ve Uluslar arası bazı organizsayonların İznik Gölü Orhangazi sahilinde yapılması için çalışmalarımız devam ediyor.


PROGRAM PAZAR GÜNÜ YAYINDA

Çekimleri yapılan Olay TV Pazar Sohbetleri Programı 10 Nisan Pazar günü saat 11:00’de yayınlanacak. Aynı gün akşam saat 20:00’de ise programın tekrarı yayınlanacak.

 Detaylı Bilgi ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız

Diğer Haberler