ÇAĞLAYAN ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE GÖRÜŞTÜ

Yazdır / Tarih: 2016-02-23

Orhangazi’de Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kale Sosyal Tesis Projesi ile ilgili olarak Ankara’da Orman Genel Müdürlüğü’nde bir dizi görüşme gerçekleştirildi. Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya, Büyükşehir Belediyesi BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, Orman Genel Müdür yardımcısı Ahmet İpek ile makamında bir araya geldi.

Kale Sosyal Tesis projesinin hazırlanmasından sonra Orman Genel Müdürlüğü’nüden gerekli onay ile ilgili olarak gerçekleştirilen görüşmede, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Kale tesisleri ve proje ile ilgili Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İpek’e bilgi aktardı. BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, Orhangazi’de atıl durumda bulunan kalenin bulunduğu alana bir sosyal tesis kazandırmak istediklerini belirterek, son derece güzel bir noktada bulunan ve sadece Orhangazi’ye değil, tüm bölgeye hizmet verebilecek konumda olan proje ile ilgili gerekli hazırlıkları yaptıklarını ve projeyi bir an önce hayata geçirmek istediklerini ifade etti.

Detaylı Bilgi Ve Fotoğraflar İçin Tıklayınız