ÇAĞLAYAN, TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Yazdır / Tarih: 2018-03-28

Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi başkanı Beytullah Güneş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Toplantıda nakliyecinin sorunları, Taşıyıcılar Kooperatifi’nin çalışmaları masaya yatırıldı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Beytullah Güneş Kooperatifin Orhangazi Ekonomisine katkısını anlattı. Beytullah Güneş, Kooperatifin son dönem faaliyetleri ve çalışmaları ile ilgili de başkan Neşet Çağlayan’a bilgi aktardı. Çağlayan, Taşıyıcılar Kooperatifi’nin ilçenin en önemli STK’larından birisi olduğunu, ekonomiye katkısının ise büyük olduğunu belirterek, biz de yerel yönetim olarak kooperatifimizin yaşadığı her sorunda onların yanında olmaya devam edeceğiz dedi.