ÇAĞLAYAN TIP BAYRAMINI KUTLADI

Yazdır / Tarih: 2016-03-15

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 14 Mart Tıp Bayramı  nedeniyle Orhangazi Devlet Hastanesi ve Toplum Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek buradaki doktorların Tıp Bayramını kutladı.

Başkan yardımcısı Necmettin Şahin ile birlikte Orhangazi Devlet Hastanesini ziyaret eden ve burada Hastane başhekimi Uzm.Dr.Hasan Kocaefe tarafından makamında ağırlanan Çağlayan, Hasan Kocaefe nezdinde tüm doktorların tıp bayramını kutladı. Çağlayan daha sonra Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr.Ayça Gündüz’ü Toplum Sağlığı Merkezi’nde ziyaret ederek buradaki doktorların da tıp bayramını kutladı. Başkan Çağlayan, doktorların zor şartlarda, fedakarlık gerektiren bir mesleği ifa ettiğini belirterek, tüm doktorlarımızın Tıp Bayramını kutluyorum dedi. Başkan Çağlayan, Tıp Bayramı nedeniyle ilçedeki sağlık kuruluşlarında görev yapan tüm doktorlara da çiçek hediye etti.