Menu

ÇAĞLAYAN ULAŞIM DAİRE BAŞKANLIĞI İLE BİR ARAYA GELDİ

Yazdır / Tarih: 2016-01-20

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım alanındaki yetkilileri dün Orhangazi’deydi. Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve Başkan yardımcılarının ev sahipliği yaptığı toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Cengiz Akyol, Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürü Selahattin Dinç, Kent Estetiği Şube Müdürü Nida Karadayı Aydın ve teknik personel katıldı. Toplantıda, Büyükşehir Koordinatörü İsmail Özbey ve Orhangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdurrahman Güney de hazır bulundu.

Geçtiğimiz yıl Büyükşehir’in Fen İşleri ve Ulaşım Daire Başkanlığı ile sürekli diyalog içerisinde bulunarak güzel işler yapıldığını ifade eden Belediye Başkanı Çağlayan, “Talep önceliğini belirlemek suretiyle 2016 yılında da çalışmalarımızı tüm hızıyla devam ettireceğiz” dedi.

 

Orhangazi’nin şehirleşme ve altyapı konusundaki talihsizliklerini işaret eden Başkan Çağlayan, “Yıllardır ihmal edilen Orhangazi’yi artık ayağa kaldıracağız. Altyapının tamamlanmasından sonra bu yıl şehrin estetiğine yönelik çalışmalar yapacağız. Orhangazi’yi yaşanabilir güzel bir ilçe haline getireceğiz” diye konuştu.

Daha önce birçok defa ikili diyaloglarının iyi olması sebebiyle ön plana çıkan Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ulaşım zirvesinde de aynı yönü ile dikkat çekti. Ulaşım Daire Başkanı Cengiz Akyol, toplantının yapıldığı salona geldiğinde Çağlayan ile kucaklaştı. Geçtiğimiz yıl yatırımlarda da fark yaratan samimiyet, toplantıdaki konuşmalara da yansıdı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Cengiz Akyol ise, birimlerinde Belediye Başkanı Çağlayan’a karşı özellikle bir sevgi saygı duyduklarını ifade ederek, “Bizler kendisinin bürokratı gibi çalışıyoruz. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntımızın olmadı. Bundan sonrada elimizden gelenin fazlasını yaparak Orhangazi’nin eksikliklerini gidermeye çalışacağız” dedi. Orhangazi’deki uyuma da dikkat çeken Akyol, “Orhangazi’deki tüm yapı idare ile mükemmel bir uyum içinde. Farklı taleplerle hiç karşılaşmıyoruz. Bu da hizmetlere olumlu yansıyor.” diye konuştu.

 

Daha önce sahada yapılan incelemelerden sonra toplantıda Orhangazi harita üzerinden ele alındı. Yapılan çalışmalarının işaretlendiği haritada aciliyet gereken bölgeler değerlendirilerek, belirlendi. Orhangazi’nin ulaşımla ilgili bütün ihtiyaçları maddeler halinde ele alındı. Üzerinde görüşülen ve harita üzerinden incelen çalışmalar öncelik durumuna göre yatırım programına alındı.

 

 

Diğer Haberler