ÇAĞLAYAN UMRE YOLCULARINI UĞURLADI

Yazdır / Tarih: 2016-01-15

Orhangazi Müftülüğü tarafından yapılan organizasyonla 30 kişilik Umre kafilesi Orhangazi Terminali’nden yola çıktı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Müftüsü Nihat Aktaş ile birlikte Terminalde Umre ziyaretine giden vatandaşlar için düzenlenen törene katıldı. Müftülük organizasyonu ile Kutsal Topraklara hareket eden vatandaşlar için dualar ve Kuran-ı Kerim okundu. Uğurlama töreninde konuşan İlçe Müftüsü Nihat Aktaş, Umre ziyaretinin önemine vurgu yaptı, umreye giden vatandaşların müslümanlar için bol bol dua etmelerini istedi.

Törende konuşan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise Kutsal topraklara giden vatandaşların şanslı insanlar olduğunu belirterek, sağ gidin sağ gelin. Oralardaki dualarınıza bizleri, müslümanları ve mazlum coğrafyalardaki insanları da dahil edin dedi. Duaların ardından Umreye giden vatandaşların yakınları ve belediye başkanı Neşet Çağlayan, Yenişehir Havaalanından Cidde’ye uçacak olan umrecileri uğurladı.