ÇAĞLAYAN VOLEYBOLCULARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA UĞURLADI

Yazdır / Tarih: 2016-02-04

Orhangazi Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol takımı, Bursa’daki grup maçlarında güçlü takımları geride bırakarak grubunda ilk iki içinde yer alarak Türkiye şampiyonası ilk kademe maçlarını oynamaya hak kazandı. Mehmet Emin Gölge nezaretindeki Yıldız Kızlar Voleybol takımı, Adapazarı’nda oynanacak olan Türkiye Şampiyonası ilk kademe maçları için bu kente gitti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, şampiyonanın ilk kademe maçları için Adapazarı’na giden Voleybolcuları Cumhuriyet Alanı’ndan uğurladı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Belediyespor Voleybol takımının Bursa’daki grup maçlarında büyük bir başarı elde ederek kendilerini gururlandırdığını belirterek, Türkiye Şampiyonası ilk kademe maçlarında da takımımıza güveniyoruz. Bizleri en iyi şekilde temsil edeceğinizi biliyoruz. Tüm sporcularımıza ve teknik heyete başarılar diliyoruz dedi.