ÇAĞLAYAN YENİ KİMLİK BAŞVURUSU YAPTI

Yazdır / Tarih: 2017-01-03

Orhangazi’de yeni kimlik başvurularının başlaması ile birlikte sabah saatlerinde Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Nüfus müdürlüğüne giderek burada Nüfus Müdürü Avni Gadiş ile birlikte yeni kimlik başvurularını yaptı. Görevli memurua fotoğraflarını veren Kaymakam Yılmaz ve Başkan Çağlayan, imzalarını atıp parmak izlerini verdikten sonra yeni kimlik başvurularını yapmış oldular. Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, yeni kimliklerin tüm kurumlarda işlemleri kolaylaştıracağını belirtti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise Türkiye’de özellikle resmi kurumlarda iş ve işlemlerin her geçen gün daha da kolaylaştığını belirterek, bürokrasiyi ortadan kaldıran çeşitli uyuglamaların kaldırılmasına yeni kimlik kartları da katkı sağlayacak. Yeni kimlikler tüm kurumlardaki işlemlerde kolaylık sağlayacak. Çipli kimlikler Bursa bölgesinde ve ilçemizde de verilmeye başladı. Hayırlı olsun dedi.